Zásady ochrany osobních údajů a soubory cookies

Děkuji za Vaši návštěvu mého webu. Ochranu Vašich osobních údajů beru vážně a usiluji o to, abyste se při návštěvě mého webu cítili dobře. Nesbírám osobní informace, pokud je skutečně nepotřebuji.

Správcem webu radekspanninger.com je Radek Španninger, adresou Cyprichova 708/4, Praha 11 – Háje, 149 00, IČ 71057544, zapsaný v živnostenském rejstříku (dále jako “Provozovatel” nebo “Správce”).

Jaké osobní údaje sbírám a za jakým účelem?

Při vaší návštěvě tohoto webu sbírám následující osobní údaje:

  • IP adresu vašeho PC pro účely měření návštěvnosti, přizpůsobení zobrazování stránek webu a jeho obsahu. Tuto IP adresu anonymizuji, tzn. není možné jednoznačně určit vaši identitu – konkrétní osobu. Tento údaj sbírám z titulu oprávněného zájmu a formou cookies. Více o cookies na tomto webu je popsáno v části Zásady používání cookies.

Žádné další osobní údaje nesbírám a nepoužívám remarketingové nástroje ani nevyhodnocuji demografické údaje.

Komu poskytuji nasbírané údaje?

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat tito zpracovatelé:

  • Google Ireland Limited – využívám službu Google Analytics pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek.

Vaše práva

Vezměte na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • Vzít souhlas kdykoli zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Zásady používání cookies

V souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v účinném znění, si Vás tímto dovoluji informovat, že tento web využívá soubory cookies za účely uvedenými níže.

Co jsou soubory cookies?

Soubory cookies jsou krátké textové soubory, které internetová stránka odešle do vašeho prohlížeče a ukládají se ve vašem počítači, tabletu, mobilním či jiném elektronickém zařízení. Cookies možňuje internetové stránce zaznamenat informace o vaší návštěvě, například zvolený jazyk a podobně. Následující návštěva stránek tak pro vás může být snazší a příjemnější. Soubory cookies jsou důležité, neboť bez nich by procházení sítě Internet bylo mnohem složitější. Soubory cookies umožňují lepší využití naší internetové stránky a přizpůsobení jejího obsahu vašim potřebám. Soubory cookies používá téměř každá internetová stránka na světě. Soubory cookies jsou užitečné, protože zvyšují uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky.

Co například tyto soubory obsahují:

  • Google Analytics si do něj může uložit čas vstupu na web, odkud jste přišli, vaši IP adresu, případně další údaje.
  • E-shop do něj může ukládat obsah vašeho košíku, takže při odchodu z webu se košík nevyprázdní.
  • Může obsahovat přihlašovací údaje k webu, abyste se nemuseli pokaždé přihlašovat.

Jaké soubory cookies používám a ukládám?

Tento web nevyužívá žádných individuálně vytvořených cookies, které by vyžadovaly poskytnutí vašeho souhlasu. Tento web využívá pro sledování provozu a přístupů na tento web, služby třetích stran, které si na Vašem počítači ukládají své cookies. Na jejich obsah nemá Správce žádný vliv. 

  • Google Analytics (cookies třetích stran), cookies pro získání statistických údajů. Expirace dle nastavení vašeho prohlížeče. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.google.com/policies/technologies/cookies/. 

Více informací o cookies najdete také na zde a zde.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými zde

V případě dotazů ohledně používání souborů cookie nás můžete kontaktovat e-mailem na kontakt(zavinac)radekspanninger.com.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů a Zásady používání Cookies jsou platné a účinné od 18. 5. 2018.